U bent hier: Home / Over ons

Over ons

PAAP V.v.E. – Beheer is onderdeel van de Maatschap Paap & Van Schooneveld en is een samenwerking van de ondernemingen FBS en Administratiekantoor PAAP.

De Maatschap Paap & Van Schooneveld wordt bemand door heren Jan Piet en Mark Paap van Adminstratiekantoor PAAP en de heer Nico van Schooneveld van FBS. De samenwerking is een bundeling van krachten met als doel de continuïteit van de werkzaamheden en de expertise over de producten van de verschillende ondernemingen en werkmaatschappijen samen te brengen en te waarborgen.

Zeker voor de activiteit het beheren van verenigingen van eigenaars is deze samenwerking van groot belang. Door deze activiteiten, welke in beide onderneming werden uitgevoerd, onder te brengen in de werkmaatschappij PAAP V.v.E. - Beheer en de krachten te bundelen, wordt deze continuïteit van de werkzaamheden en de 24/7 bereikbaarheid gewaarborgd.

Naast PAAP V.v.E. - Beheer biedt de samenwerking via de werkmaatschappij Maatschap Paap & Van Schooneveld Administratie & Advies ook gezamenlijk werkzaamheden aan op het gebied van het verwerken van financiële en salarisadministratie en alle belastingzaken voor het MKB, ZZP'ers en particulieren.

De Maatschap Paap & Van Schooneveld vindt de kwaliteit van haar dienstverlening zeer belangrijk, tevens streeft zij ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zoals kantoor aan huis en geen dure leaseauto's. De combinatie van deze twee elementen zorgt ervoor dat zij redelijke tarieven kan hanteren en er gezonde prijs kwaliteit verhouding bestaat.

Wij werken met veilige en betrouwbare software bij het beheren van verenigingen van eigenaars en de verwerking van de financiële en salarisadministraties.

U bent goed in uw vak, wij in het onze. Waarschijnlijk kunnen we wat voor elkaar betekenen. Geïnteresseerd, neem dan gerust met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.